05:40
Imsak
05:50
Subuh
07:02
Syuruk
13:15
Zohor
16:40
Asar
19:23
Maghrib
20:39
Isyak

 

1554649876108 1 maklumbalas hubungi peta

15 JANUARI 2020 – Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga (BPPK), Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) telah mengadakan program ini di pejabat BPPK JAWI.15 JANUARI 2020 – Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga (BPPK), Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) telah mengadakan program ini di pejabat BPPK JAWI.
Majlis ini disempurnakan oleh Y.bhg Tuan Haji Mohd Ajib Bin Ismail, Pengarah JAWI. Majlis ini turut dihadiri Y.bhg Tuan Haji Munir Bin Md. Salleh, Timbalan Pengarah Operasi JAWI. 
Seramai 11 orang telah menerima surat lantikan yang disampaikan oleh Y.bhg Pengarah JAWI, iaitu seorang Pendaftar Kanan, seorang Pendaftar,  4 orang Penolong Pendaftar (lantikan baru) & 5 orang Penolong Pendaftar (lantikan semula) Perkahwinan, Perceraian dan Ruju' Orang Islam Wilayah-Wilayah Persekutuan.
Y.bhg Pengarah JAWI dalam ucapannya telah memberi amanat kepada para penerima dengan menyatakan bahawa lantikan ini adalah satu amanah dan tanggungjawab yang perlu dilaksanakan dengan sewajarnya untuk masyarakat Islam dalam urusan yang berkaitan dengan nikah, cerai dan ruju' selaras dengan peruntukkan undang-undang & prosedur-prosedur yang ditetapkan.

 

Disediakan Oleh :

Bahagian Perkahwinan dan Pembangunan Keluarga

Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan

 

Tambah Khutbah

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com